DLA Piper med nye seminarer i offentlige anskaffelser

December 30, 2017

Advokatfirmaet DLA Piper gjennomfører en storstilt seminarrekke i offentlige anskaffelser, der en rekke nye emner og temaer tas opp. Alle seminarene er gratis, og passer både for leverandører og offentlige innkjøpere/ledere. Det er begrenset med plasser, og påmelding har startet. Alle seminarene varer fra kl. 12.30 til 15.00.

 

Påmelding og mer informasjon er tilgjengelig her: www.offentligeanskaffelser.no.
 

Seminarene er: 

Strafferett og offentlige anskaffelser 14. mars 2018

 

Seminarledere er advokatene Berit Reiss-Andersen, Robert Myhre og Petar Sekulic 

 

Det vil særlig legges vekt på korrupsjon i forbindelse med offentlige anskaffelser, og fokuseres på blant annet grensen for korrupsjon mellom innkjøpere og leverandører. 

 

Les mer: https://www.offentligeanskaffelser.no/kurs/strafferett-og-offentlige-anskaffelser

Virksomhetsoverdragelse ved offentlige anskaffelser 17. april 2018 

 

Seminarledere er advokatene Per Benonisen og Robert Myhre 

 

Reglene om virksomhetsoverdragelse i arbeidsmiljøloven innebærer at en bedrift overtar alle ansatte i en annen bedrift. Virksomhetsoverdragelse kan oppstå også i offentlige anskaffelser, der en leverandør vinner en kontrakt som tidligere har blitt utført av en annen leverandør. I seminaret ses det nærmere på når virksomhetsoverdragelse kan oppstå, hva som må fremgå av konkurransegrunnlaget, og hvilke konsekvenser virksomhetsoverdragelse får for den som vinner konkurransen. 

 

Les mer: https://www.offentligeanskaffelser.no/kurs/bruk-av-underleverandører-ved-offentlige-anskaffelser

Bruk av underleverandører ved offentlige anskaffelser 

 

Seminarledere er advokatene Kjetil Johansen og Robert Myhre 

 

I de fleste anskaffelser må leverandører samarbeide med andre leverandører. Som regel skjer dette ved at det inngås avtaler mellom tilbyder og underleverandører. Dette må håndteres av den offentlige innkjøperen, samtidig som leverandørene risikerer å bryte konkurranseloven. I seminaret ser vi nærmere på disse situasjonene, og ser på hvor grensene går og hvordan utfordringene løses.

 

Les mer: https://www.offentligeanskaffelser.no/kurs/bruk-av-underleverandører-ved-offentlige-anskaffelser

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload